Congressen voor de HR professional

Congres Talent en Performance Management
11 oktober 2016, Breukelen
De HR-manager krijgt van het management maar een 6,7 op zijn rapport voor zijn rol als businesspartner op het gebied van talentmanagement. Werk aan de winkel dus voor HR. Tijdens dit congres wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Talent en Performance Management. Met T&P Management-experts als Ber Damen, Lidewey van der Sluis en Joep Schrijvers. En Best Practices van organisaties als Eneco, AVEBE, Drukzo, Effectory, ICM en Schouten&Nelissen delen hun visie en ervaringen.
Bekijk het programma >>

Congres Anders werken
15 november 2016, Breukelen
Anders begint bij HR. Dit congres biedt HR handvatten en inspiratie om verandering vorm te geven en vanuit kracht te handelen. Het programma is opgebouwd rondom 7 actuele HR-thema’s: Anders samenwerken, Anders managen, Anders omgaan met loopbaanbeleid, Anders veranderen, Anders innoveren, Anders organiseren, Anders beïnvloeden.
Bekijk het programma >>


Inspiratiedag over DI
1 december 2016, Doorn
Laat u dan inspireren door de voorlopers op DI-gebied. Leer van de oplossingen van o.a. Rijkswaterstaat, DSM, AWVN en Berenschot. Zij delen hun ervaringen, successen en valkuilen.
Bekijk het programma >>


Congres Over het Nieuwe Werken
8 december 2016, Veenendaal

Verantwoordelijkheid, Vertrouwen & Verandering. Dit zijn de thema’s van de 8e van het congres Over het nieuwe Werken. Dit jaar met opening keynote van Erik van de Loo over leiderschap, gedrag en verandering in de wereld van Het Nieuwe Werken. Closing keynote Henny van Egmond over de 7 succesfactoren van HNW. Daartussen keuze uit meer dan 11 sessies met cases van RIVM, VUmc,Obvion, Efteling, Openbaar Ministerie en Gemeente Rotterdam. Van succesvol veranderen tot anders werken en flex werken. Leer vanuit de praktijk en maak HNW in uw organisatie succesvol(ler).
Bekijk het programma >>

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.